Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /data/sites/web/scmobe/www/plugins/content/simplepopup/simplepopup.php on line 50

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /data/sites/web/scmobe/www/plugins/content/simplepopup/simplepopup.php on line 42

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /data/sites/web/scmobe/www/plugins/content/simplepopup/simplepopup.php on line 50

Hieronder kunt u de belangrijkste vragen terugvinden omtrent de cursus SCMO

 

1. Hoeveel bedraagt de kostprijs voor de cursus SCMO?

De kostprijs bedraagt 3500€ (exl. BTW) voor de volledige cursus.

In totaal betreft het 33 lesdagen (106€/dag) aangevuld met online courses en presentaties.

Het eventueel opnieuw volgen van bepaalde modules is gratis, net als de jaarlijkse herhalingsdag voor afgestudeerden.

 

Belangrijk: 

Het voorschot (600€) dient ten laatste op 1/4/2021 betaald te zijn. Bij eventuele annulatie van deelname na 1/6/2021  worden de betaalde voorschotten niet meer terugbetaald.

Het resterende inschrijvingsgeld (2900€ excl. BTW) dient ten laatste op 15/07/2021 betaald te zijn. Openstaande facturen op deze datum worden gelijkgesteld met annulatie van deelname.

Na het betalen van het inschrijvingsgeld en voor de start van de cursus, zal SCMO het inschrijvingsgeld terugbetalen, vermindert met  400€ administratiekosten.

Eens de cursus van start gegaan is, heeft SCMO het recht om, wegens organisatorische redenen, het inschrijvingsgeld of een gedeelte ervan niet terug te betalen.

Enkel bij betaling van het volledige bedrag (voorschot + resterende inschrijvingsgeld) heeft de cursist het recht om de opleiding te volgen. Bij een onvolledige betaling behoudt de organisatie zich het recht om de betrokkene niet toe te laten tot de cursus, ook niet voor één afzonderlijke dag. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.

 

2. Kan er gebruik gemaakt worden van de opleidingscheques via de KMO-portefeuille.

Het is niet mogelijk om te betalen met de KMO-portefeuille.

Onze nettoprijs is de laagste in vergelijking met gelijkwaardige cursussen van andere organisaties.

De nettoprijs van onze cursus bedraagt slechts 106€/dag, terwijl de gemiddelde kostprijs op 137,8€/dag ligt en dit na aftrek KMO-portefeuille!

Heel wat organisaties werken wel met de KMO-portefeuille. Te weten dat na aftrek van 20% (in de meeste gevallen) of 30% (bij een kleine onderneming) de nettoprijs nog steeds hoger ligt dan de onze, merkt u dat het verschil tussen mét en zonder KMO-portefeuille geen aanwinst is voor de cursist.....

 

3. Kan er gespreid betaald worden?

Om de administratie zo eenvoudig mogelijk te houden, vragen we onze cursisten om in twee keer te betalen.

Eerst het voorschot (600€) en daarna het resterende inschrijvingsgeld (2900€ excl. BTW).

 

4. Wat als ik een module niet kan volgen?

Indien u in de loop van de cursus één of meerdere modules gemist hebt, dan kan u deze modules op een andere datum opnieuw bijwonen met de andere groep.

Dit geheel kosteloos! U kan bovendien alle modules gratis opnieuw komen volgen.

 

5. Wie zijn de Erkende Therapeuten?

Erkende Therapeuten zijn cursisten die geslaagd zijn in het examen en jaarlijks één of meerdere gratis herhalingsdagen of minstens twee gratis modules hebben bijgewoond.

 

6. Wat zijn de voordelen om opgenomen te worden in de lijst van de Erkende Therapeuten?

Erkende Therapeuten worden minstens één keer per jaar uitgenodigd om een gratis een herhalingsdag bij te wonen. Bovendien kunnen Erkende Therapeuten gratis alle modules opnieuw volgen. Op het ogenblik dat de cursus SCMO uitgebreid zou worden met extra modules kunnen zij deze eveneens gratis bijwonen.

Ondanks het lage inschrijvingsgeld doen we er alles aan om onze cursisten en ex-cursisten goed "up-to-date" te houden. Volgens SCMO zijn de beste cursussen deze waarin u zich voortdurend gratis verder kunt in bijscholen!

Bovendien is deze lijst een vorm van reclame voor uzelf naar uw patiënten toe. Indien u dit wenst komen uw persoonlijke gegevens (adres, tel., specialisaties,...) online te staan waardoor de voorschrijvende artsen uw gegevens steeds bij de hand hebben. Tip: laat de artsen in uw buurt weten dat u deze cursus gevolgd hebt en dat u opgenomen bent in de lijst van Erkende Therapeuten.

 

7. Kan een module meerdere keren gevolgd worden?

Zoals hierboven beschreven: alle Erkende Therapeuten kunnen steeds één of meerdere modules gratis opnieuw volgen. Bovendien kunnen cursisten (die dus de 2 jaar nog niet hebben afgewerkt) eenzelfde module in een ander jaar een tweede keer volgen. Ook dt is volledig gratis.

 

8. Kan een module afzonderlijk gevolgd worden zonder de gehele cursus te volgen?

De modules kunnen niet afzonderlijk gevolgd worden met uitzondering van de modules Kinesiologie (Basis & Advanced) en Dynamic Taping (Basis & Advanced).  

Voor deze modules is, net als voor alle andere, het aantal plaatsen beperkt. Indien de vraag groter is dan het aanbod zullen er nieuwe data voorgesteld worden. De meeste recente info kunt u steeds terugvinden op onze website. 

 

9. Wordt de cursus ook nog op andere plaatsen gegeven?

Alle modules worden op dezelfde locatie* georganiseerd. Enkel de workshop Dynamic Tape wordt op verschillende locaties over het hele land gegeven.

Vanaf 10 cursisten kan deze module zelfs op aanvraag op eender welke locatie doorgaan.

* Hotel Van der Valk Nazareth - zaal Lounge

Let op: vanaf februari 2021 zullen alle modules van de cursus SCMO doorgaan op onze eigen locatie: Kon.Astridstraat 29 - 8210 Veldegem

 

 

Login Form

Volgende cursusdagen

Geen evenementen