Cursus 2017 - 2019

De totale kostprijs voor de volledige cursus (1ste en 2de jaar samen) bedraagt 2700€.

De cursus omvat 13 modules (per module ontvangt u een syllabus) van telkens 2 lesdagen. Na het eerste jaar volgt er een Herhalingsdag en na het tweede jaar een Herhalingsdag en een Examen, deze zijn eveneens in de prijs inbegrepen.

Bovendien mogen alle cursisten gratis deelnemen aan 2 aanvullende workshops:

* Workshop Dynamic Taping:

- Enkel en alleen SCMO mag in België deze workshop organiseren!

- Deze workshop bestaat uit 2 avondcursussen

- U kan kiezen of u deze workshop in het eerste of in het tweede jaar wenst te volgen

* Advanced Workshop Kinesiologie

- Deze workshop bestaat uit 2 volle dagen (vrijdag en zaterdag)

- U kan kiezen of u deze workshop in het eerste of in het tweede jaar wenst te volgen

 

In totaal zijn er dus 30 lesdagen voorzien, telkens van 9u30 tot 16u00 en 2 lesavonden van 18u30 tot 22u00. De kostprijs bedraagt dus minder dan 85€/dag!!

Overschrijven kan op rek.nr.:  BE62 4729 1400 0161 – BIC KREDBEBB met vermelding van uw naam + cursus SCMO 2017

 

Reeds betaalde voorschotten op het inschrijvingsgeld worden na 01/07/2017 niet meer terugbetaald. 

 

Locatie:  Hotel Van der Valk Nazareth - Autostrade E17 - 9810 Nazareth

 

Cursus 2018 - 2020

Er komen 2 modules bij:

- De module "Viscerale Technieken" zal aan de cursus worden toegevoegd en dit op vraag van vele cursisten. In deze module komen de verschillende soorten ptosis van de organen aan bod, alsook verschillende releasetechnieken en andere behandelingen van het viscerale systeem. Deze behandeltechnieken passen als aanvulling bij de dysfuncties die aan licht kwamen in het kinesiologisch onderzoek.Uiteraard past deze module perfect in het Osteoetiopatisch concept binnen de totaalbehandeling van de patiënt.

- De workshop "Kinesiologie Advanced" was eerder een gratis module buiten de cursus om. Deze module zal nu standaard opgenomen worden in de cursus.

 

De workshop "Dynamic Tape" blijft een gratis extra module buiten de cursus.

 

Kostprijs: 3350€ voor de volledige cursus (1ste en 2de jaar samen)

Het betreft dus 15 modules van 2 dagen, 2 avondcursussen, 1 Herhalingsdag en het afsluitende examen, wat neer komt op 32 lesdagen.

 

 

Belangrijke info:

* U kunt enkel inschrijven voor de volledige opleiding.

* Per academiejaar kunnen slechts 16 cursisten inschrijven. De eerste 16 cursisten die ingeschreven zijn én het cursusgeld betaald hebben,

   worden toegelaten tot de opleiding. Daarna wordt er een wachtlijst opgesteld. De datum van betaling is bepalend voor de volgorde van inschrijving.

* Bij een annulatie van deelname na de betaling en voor de start van de cursus behoudt SCMO zich het recht om het cursusgeld terug te storten

   vermindert met 500€. Om organisatorische redenen kan het cursusgeld of een gedeelte ervan niet terugbetaald worden eens de cursus gestart is.

* Reeds betaalde voorschotten op het inschrijvingsgeld worden vanaf 01/07/2018 niet meer terugbetaald

 

Belangrijk:

Alle Erkende Therapeuten hebben altijd het recht om alle modules gratis opnieuw te volgen en dit zolang de cursus SCMO georganiseerd wordt. Deze gratis deelname dient wel vooraf aangevraagd te worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Alle Erkende Therapeuten worden jaarlijks uitgenodigd om een gratis herhalingsdag bij te wonen en dit zolang de cursus SCMO georganiseerd wordt. Alle Erkende Therapeuten worden hiervan ruim op voorhand verwittigd.

Een overzicht van de Erkende Therapeuten kunt u hier terugvinden.

Erkende Therapeuten zijn cursisten die het examen succesvol hebben afgelegd en jaarlijks één gratis herhalingsdag en/of 2 gratis modules hebben bijgewoond.

Login Form

Volgende cursusdagen

Geen evenementen