LOKK - Lokale Kwaliteitsgroepen Kinesitherapeuten

 

Het intercollegiaal overleg is een onontbeerlijk instrument als denktank binnen de kinesitherapie.

Allerlei specialisaties doorkruisen het pad van de up-to-date kinesitherapeut maar helaas worden deze verschillende specialisaties al te vaak gezien als een rem op de communicatie tussen de verschillende therapeuten.

Binnen een LOKK wordt de mogelijkheid gecreeerd om de verschillende meningen, bevindingen, ervaringen, ... uit te wisselen zodat de deelnemers van elkaar wat kunnen opsteken om op die manier hun persoonlijke kennis en visie te kunnen aanscherpen.

Het is een uitermate schitterende gelegenheid om aan de hand van concrete voorbeelden vanop de werkvloer de verscheidenheid binnen de kinesitherapie te bundelen tot een samenwerking vertrekkend vanuit de verschillende discipline's.

Mis deze unieke kans niet!

 

Eerstvolgende gelegenheid:

20 april 2018 - 9u30 tot 12u30

Locatie: Hotel Van der Valk Nazareth - zaal Lounge 

Onderwerp: "Onderzoek en behandeling CWK"

Deze Peer Review is gratis, maar u dient wel op voorhand in te schrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let wel: het aantal plaatsen is beperkt tot 16

VOLZET 

Extra info:

Tijdens deze eerste LOKK is het de bedoeling om met de deelnemers te overleggen:

 -  welke onderzoeksmethodes kunnen er gebruikt worden om bij een vermoeden van een cervicaal probleeem, een verfijnde diagnostiek op te stellen?

- welke mogelijkheden zijn er en op wat zou er moeten gelet worden bij het bepalen van het differentiële onderzoek?

- welke behandelingen zijn er aangewezen?

- welke factoren spelen er een rol bij het bepalen van de specifieke (patiëntengebonden) behandelstrategie?

Op het einde van deze Peer Review is het de bedoeling dat elke deelnemer bij zichzelf nagaat of en hoe hij/zij zijn/haar onderzoeks- en/of behandelschema kan aanpassen, verbeteren, verfijnen,...

Login Form

Volgende cursusdagen

Geen evenementen