Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /data/sites/web/scmobe/www/plugins/content/simplepopup/simplepopup.php on line 50

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /data/sites/web/scmobe/www/plugins/content/simplepopup/simplepopup.php on line 42

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /data/sites/web/scmobe/www/plugins/content/simplepopup/simplepopup.php on line 50

De enige erkende opleiding in België!!!

Workshops Dynamic Tape mogen van rechtswege enkel georganiseerd en gegeven worden door erkende organisaties en instructeurs.

Deze workshops staan onder toezicht van Dynamic Tape Int. & PosturePals Pty.Ltd. - voor België Depecker Jurn (O-Myocare - SCMO).

Enkel een erkende opleiding levert een Dynamic Tape Certificaat op.

 

DYNAMIC TAPE® , de nieuwe generatie tape voor therapie en (professionele) sport! DYNAMIC TAPE® kreeg wereldexposure tijdens de Olympische Spelen in Londen en Rio. Ondermeer verschillende  beachvolleybalteams werden ondersteund door DYNAMIC TAPE® . Ondertussen zijn al heel wat voetbalploegen, tennissers, volleybalploegen, lopers, zwemmers, wielrenners, golfers, basketbalspelers, en andere atleten wereldwijd vertrouwd met het gebruik van DYNAMIC TAPE® . Ook bij de behandelingen van patiënten met rug- en nekklachten, tennisellebogen, patellaproblemen, spier- en peesaandoeningen, enz. heeft DYNAMIC TAPE® zijn efficiëntie al bewezen. Sinds DYNAMIC TAPE® in 2010 commercieel op de markt kwam en in 2012 voor het eerst in België gebruikt werd, zijn de resultaten die we kunnen voorleggen verbluffend.

Ryan Kendrick (uitvinder en CO van DYNAMIC TAPE® ) ontdekte dat er geen enkele tape bestond die de overbelasting t.h.v. spieren en pezen kon absorberen. Hij ontdekte eveneens dat er geen enkele tape bestond die een bewegingspatroon kon modifiëren of optimaliseren zonder de range of motion te beperken.

Ondanks het wijd verspreide gebruik van de verschillende soorten klassieke Kinesiotapes - die op de markt zijn sinds 1973 (!!) - kunnen we toch stellen dat deze in vergelijking met DYNAMIC TAPE®

Inefficiënt zijn op het gebied van spier- en peesproblemen!!

Inefficiënt zijn op het gebied van het optimaliseren en modifiëren van bewegingspatronen!!

 

Tijd voor vernieuwing & modernisering, na bijna 45 jaar!! We kunnen nu - anno 2018 - onze werk- en denkwijze betreffende taping grondig aanpassen!!

DYNAMIC TAPE® is een Biomechanische Tape met 2-dimensionaal effect - voor sport, fitness en therapie. Een extreem elastische tape die een bijdrage levert aan de beweegketen. De tape die niet beperkt in de functie maar wel een bijdrage levert  aan de beweegketen.  Door zijn hoge elasticiteit functioneert het als een soort 2de spier. Het is dus geen klassieke Kinesiotape of een regide sporttape maar een nieuw product met unieke eigenschappen die een bijdrage kan leveren in de revalidatie en op het sportveld. Sporttapes of klassieke Kinesiotapes zoals Cure Tape, Easy Tape, K-Active, of Rock Tape kunnen niet wat DYNAMIC TAPE® wel kan.

Alles wat u nu doet met de verschillende soorten klassieke Kinesiotapes (neurofysiologisch) kan ook, en vaak beter en eenvoudiger, met DYNAMIC TAPE® !!

Met de klassieke Kinesiotapes kan u slechts een héél beperkt biomechanisch effect op de spieren en gewrichten verkrijgen. DYNAMIC TAPE® daarentegen is ontwikkeld om net een héél groot biomechanische effect te veroorzaken.

M.a.w. DYNAMIC TAPE® is veel uitgebreider wat toepassingsmogelijkheden betreft.

Meer informatie over DYNAMIC TAPE® kan u terugvinden op www.dynamictape.com

Voor elke toepassingsmogelijkheid die we kennen uit de Kinesiotapes, hebben we met DYNAMIC TAPE® een efficiëntere en gemakkelijkere techniek met veel betere resultaten! Ga de uitdaging aan!!

                                                                                         Hematoom                           

                     Tenniselleboog                           effect in vergelijking met Kinesiotape                   Cervical offload

photo3k       Hematoom       Trapezius  

 

Beschikbare data:

Workshop Basis

 

De volledige workshop verspreid over 2 namiddagen:

Dinsdag 14 september 2021 + Dinsdag 21 september 2021 (VOLZET)  

Aanvang om 12u00 (ontvangst vanaf 11u45) -  einde voorzien rond 16u00

Locatie: All Products - Geensbeekstraat 10 - 9310 Moorsel

Alle info en inschrijvingen bij All Products - 053/785030 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De volledige workshop in één dag: 

Vrijdag 10 september 2021  (VOLZET)

Zaterdag 11 september 2021 (VOLZET)

Aanvang om 9u00 (ontvangst vanaf 8u30) - einde voorzien rond 17u00

Locatie: O-Myocare - Koningin Astridstraat 29 - 8210 Veldegem

Kostprijs: 185€ excl. BTW (syllabus, tape tijdens de workshop, lunch, koffiepauze, ... inbegrepen)

Aantal: Om de kwaliteit te garanderen beperken we het aantal deelnemers tot 10

 

Zaterdag 16 oktober 2021 (VOLZET)

Aanvang om 9u00 (ontvangst vanaf 8u30) - einde voorzien rond 17u00

Locatie: O-Myocare - Koningin Astridstraat 29 - 8210 Veldegem

Kostprijs: 185€ excl. BTW (syllabus, tape tijdens de workshop, lunch, koffiepauze, ... inbegrepen)

Aantal: Om de kwaliteit te garanderen beperken we het aantal deelnemers tot 10

 

Inschrijven:

Enkel via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Daarna ontvangt u een mail ter bevestiging van uw deelname. 

Opgelet: Gelieve geen betaling door te voeren vooraleer u een bevestiging gekregen hebt van uw deelname

 

Nadat u reeds een workshop Dynamic Tape gevolgd hebt én enige ervaring hebt in het gebruik van deze nieuwe tape en de verschillende tapetechnieken, kan u een Advanced Workshop Dynamic Tape volgen.


 

Login Form

Volgende cursusdagen

Geen evenementen