NIEUW: Workshop Foamrolling

Iedereen kent hem wel, de Foam Roller.

Velen rollen ermee, maar gebruikt u hem wel op de juiste manier en wat zijn de effecten van Foamrolling?

Dit komt u te weten tijdens deze basisworkshop Foamrolling, alsook de toepassingen van Foamrolling op de 6 key areas van het menselijke lichaam.

Tijdens de workshop is er aandacht voor de wetenschappelijke onderbouwing  van de effecten van Self Myofascial Release (SMR) en worden 13 Foamrolling-technieken aangeleerd van voet tot hals.

 

Docent:

Sandra Stals - voormalig Belgische topatlete. Ze werd 16 keer Belgisch kampioen op de 400m en de 800m. Ze vertegenwoordigde ons land op de Olympische Spelen in Sydney 2000. Ondertussen is Sandra als kinesitherapeute werkzaam als zaakvoerder van Befitkine en Runclinic te Koksijde.

 
Het is een misvatting dat Foamrolling enkel voor (top)atleten is weggelegd!! 

Elke patiënt met spierpijnen, rugklachten, nekklachten,.... kan baat hebben bij het gebruik van de deze nieuwe techniek. Een must voor elke kinesitherapeut en een prachtige aanvulling op het werk wat u nu reeds doet.

 

Data:

Vrijdag 16 november (18u00 tot 22u00) VOLZET

Vrijdag 23 november (18u00 tot 22u00) Nog enkele plaatsen vrij

 

Locatie:

Onze vertrouwde stek - Hotel Van der Valk Nazareth - Zaal Lounge (www.hotelnazareth.be)

 

Kostprijs:

160€ (!!Ook voor Erkende Therapeuten*!!) -  Manual, Foam Roller, TPbal inbegrepen

 

 

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Gelieve als cursus 'SCMO' aan te kruisen en dan bij 'Opmerkingen van de cursist' uw naam, de datum en 'Foamrolling' in te vullen.

 

 

 

 '* Deze workshop wordt georganiseerd door SCMO, maar de workshop wordt gegeven door een externe lesgever en er dient ingestaan te worden voor extra materiaal.

Login Form

Volgende cursusdagen

Geen evenementen